CORONAMAATREGELEN

Beste HAIREQUIPE'ERS

 

UPDATE: WIJ WERKEN TIJDELIJK OP AFSPRAAK.

Het is zover! Vanaf maandag 18 mei mogen we jullie weer met open armen ontvangen! Misschien een beetje met een klein hartje, maar daarom niet een minder gemeende: WELKOM BIJ HAIREQUIPE!  

Wegens de overweldigende hoeveelheid aanvragen vreesden we een overrompeling in onze kapsalons. Daarom hebben we besloten om tijdelijk over te schakelen naar een online afsprakensysteem.

In HAIREQUIPE heerst meer dan 30 jaar ervaring, maar helaas niet in het werken op afspraak. We hebben er alles aan gedaan om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor de heropening, maar het zullen spannende momenten worden om te wennen aan de nieuwe situatie. Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip. 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit. We hebben mondmaskers aangekocht voor zowel de klanten als de medewerkers, plexi gelaatsbescherming voor onze medewerkers, ontsmettingsgel, wegwerpkapmantels, etc…

 

Wil je een afspraak maken in één van onze 7 vestigingen?

Klik op het salon naar keuze en maak jouw afspraak.

 

Net zoals wij erg veel vragen hebben, hebben jullie er ongetwijfeld ook. Twijfel niet om in dit geval te mailen naar corona [at] hairequipe.be

 

STAY SAFE & HEALTHY! 

Samen lukt het ons! 

 

Liefs, 

HAIREQUIPE